Dacia Jogger Autovestavba ACTIVE 100

Vestavba Dacia jogger active 100

16.500,- Kč včetně DPH

Sériovou vestavbu ACTIVE 100 do automobilu Dacia Jogger od Autovestavba.cz jsme vytvořili jako PUZZLE SYSTÉM. Na její složení a rozložení tedy nepotřebujete ŽÁDNÉ NÁŘADÍ! Skládání a rozkládání je tak velmi jednoduché.

Vestavbu můžete lehce uskladnit i do malého prostoru – např. v garáži či za skříň v bytě. Nejtěžší díl vestavby obvykle váží do 10 kg. Proto na sestavení nepotřebujete žádnou zvláštní fyzickou sílu a dokážete to i v jednom.

PARAMETRY:

Plná záruka: 5 let!

Celková délka spací plochy: 210 cm

Šířka spací plochy v kufru: 100 cm

Maximální šířka spací plochy: 120 cm (rozšíření za sedadlem řidiče a spolujezdce)

Vrchní desky s protiskluzovou úpravou

Vynikající systém značení – intuitivní montáž

Není potřeba nářadí k montáži

Není potřeba stěhovat věci v kufru během rozkládání

Můžete převážet osoby ve 2. řadě

Váha nejtěžšího dílu: 10 kg

Maximální celková nosnost: 220 kg (1 osoba max 120 kg)

Možnost rychlé přestavby na stoleček s držákem na lucernu

Je možné přikoupit i matraci na míru

Galerie

PEVNOST A FUNKČNOST BEZ KOMPROMISŮ:

Vestavbu vyrábíme z voděvzdorně lepené foliované březové překližky – nejpevnějšího deskového dřevěného materiálu. Konstrukce pečlivě testujeme a také proto dáváme na konstrukce campingových vestaveb od Autovestavba.cz 5 let plnou záruku! Celková zaručená nosnost je 220 kg, maximální váha jedné osoby je 120 kg. Pokud potřebujete vestavbu s vyšší nosností, kontaktujte nás a my Vám vestavbu rádi přizpůsobíme!

FLEXIBILNÍ A PROSTORNÁ:

Naši vestavbu designujeme pro maximální využití ložného prostoru za sedadly řidiče a spolujezdce. Ložnou plochu jsme zde rozšířili nad rámec šířky kufru. Zároveň však můžete celou vestavbu složit do kufru a používat tak stále 2. řadu sedaček k přepravě osob. Montáž „puzzle systémem“ vám umožní sestavení bez jediného šroubu – rychle a intuitivně. Všechny hrany poctivě zaoblíme a odjehlíme. Vrchním deskám vytvoříme taktické prořezy pro odlehčení a zároveň pro lepší větrání matrace, čímž snížíme tendenci jejího plesnivění.

STŮL A DRŽÁK NA LUCERNU JE SOUČÁSTÍ:

„ACTIVE 100“ posouvá hranice běžných vestaveb o úroveň dál. Ložnou desku z kufru využijete jako praktický stůl kdekoliv venku. Stůl není spojen s konstrukcí uvnitř vozidla ani s vozidlem samotným. Můžete jej tedy postavit vedle automobilu, který tak můžete využít jako větrnou clonu! Rychle si tak vytvoříte prostor pro vaření, pohodlné posezení či jednoduchou venkovní kancelář.

ÚPRAVY NA MÍRU A SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY:

Nabízíme také matrace na míru, moskytiéry, kapsáře, externí baterie a spoustu dalšího. Pokud hledáte specifické řešení, stačí se ozvat a my Vám předložíme nabídku.

Autovestavba Active 100 je tu pro všechny, kteří hledají jednoduché, ale robustní řešení pro spaní v autě. Stačí naložit a můžete vyrazit!

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ K PŘEKLIŽKOVÝM VESTAVBÁM:

Přirozený proces „chlupatění“ hrany překližky s plynoucím časem je normální a lze jej jednoduše řešit smirkovým papírem.
I přes promyšlený design může dojít k otlačení interiéru vozidla, což je třeba mít na paměti při pořizování. Za poškození interiéru vozidla v souvislosti s užíváním vestavby nenese naše společnost žádnou odpovědnost.
V případě potřeby lze díky naší databance dílů rychle a efektivně nahradit jakoukoliv součást vestavby.
Systém čepů a dlabů (puzzle systém) bývá zezačátku schválně velmi pevný. Časem se lehce ochodí a skládání bude s plynoucím časem pohodlnější.
Udávané délkové míry platí s přesností na 3 cm (takto velkou toleranci udáváme s ohledem na stálý vývoj).
Kvůli neustálému vývoji si vyhrazujeme právo měnit vzhled vestavby oproti inzerovaným fotografiím.
Vestavbu vždy převážejte pouze v zavazadlovém prostoru a pečlivě přikurtovanou. Dbejte na bezpečnost silničního provozu. Vestavba není určena pro převoz v rozloženém stavu.

Video Galerie