Toyota proace Verso T-line Autovestavba

Vestavba Toyota proace verso t-line
29.887,- Kč včetně DPH

Řadu T-line jsme vyvinuli s důrazem na požitek z kempování s malými osobními dodávkami. Hlavní předností vestavby T-line od Autovestavba.cz je rychlá přeměna spací plochy ve VÝKLOPNÝ STOLEK. Z Vaší dodávky tak rychle vytvoříte např. malou jídelnu, kancelář na kolech nebo pohodlné místo k přečkání horšího počasí.

Je konstruována především pro páry a v základu je nutné cestovat s vyjmutou 2. a 3. řadou sedaček. Na míru však dokážeme vestavbu zkrátit tak, abyste 2. řadu sedaček měli zachovanou. Pokud máte takové přání, napište nám :).

KOMPATIBILITA S VOZY:

Toyota Proace Verso L1 / L2, Citroen Spacetourer 2016+, Citroen Jumpy 3 (2016+), Mercedes Vito Tourer 2014+ (W447), Volkswagen ID BUZZ Cargo 2022+, Peugeot Traveler 2016+, Peugeot Expert 3 2016+, Opel Zafira Life 2019+, Opel Vivaro C 2019+

PARAMETRY:

Plná záruka: 5 let!

Celková délka spací plochy: 190 cm

Šířka spací plochy v kufru: 117 cm

Maximální šířka spací plochy: 138 cm (rozšíření za sedadlem řidiče a spolujezdce)

Vrchní desky s protiskluzovou úpravou

Vynikající systém značení – intuitivní montáž (ideální rozkládat vestavbu pouze natřetiny, lze ale demontovat každou desku zvlášť).

K montáži je potřeba pouze Imbus vel. 3 a kurty, které od nás dostanete také

Při manipulaci na třetiny je váha jednoho bloku kolem 20 kg

Maximální celková nosnost: 220 kg (1 osoba max 120 kg)

Vestavba dává smysl především s pořízením matrace na míru, ze které lze udělat opěradla k sezení u stolku. Pro více info o matraci nám napište :).

Galerie

 

PEVNOST A FUNKČNOST BEZ KOMPROMISŮ:

Vestavbu vyrábíme z voděvzdorně lepené foliované březové překližky – nejpevnějšího deskového dřevěného materiálu. Konstrukce pečlivě testujeme a také proto dáváme na konstrukce campingových vestaveb od Autovestavba.cz 5 let plnou záruku! Celková zaručená nosnost je 220 kg, maximální váha jedné osoby je 120 kg. Pokud potřebujete vestavbu s vyšší nosností, kontaktujte nás a my Vám vestavbu rádi přizpůsobíme!

FLEXIBILNÍ A PROSTORNÁ:

Nad pořízením vestavby T-line od Autovestavba.cz do malé osobní dodávky přemýšlíte především v situaci, kdy upřednostníte pohodlí před velkým množstvím úložného prostoru. Vestavba je vhodná především pro cestující páry, protože její výhody nejlépe vynikají s vyjmutou 2. a 3. řadou sedaček. Vestavba je snížená natolik, aby se k ní pohodlně posadil člověk do výšky 185 cm (jste vyšší a potřebujete úpravu? Napište nám :)).

Výklopná noha má aretaci ve sklopené i vyklopené pozici. Přeměna ložné plochy ve stoleček je velmi intuitivní.

T-line Vám zpříjemní i propršený den

Občas se počasí prostě nevydaří a je potřeba přehodnotit program. Pokud není lepší varianta, než zůstat v autě a přečkat přeháňku, T-line si zamiluje i zbytek Vaší party. Při standardní délce 190 cm si ke stolečku z každé strany mohou sednout i 2 lidé. Pokud tedy cestujete s další posádkou, která T-line nemá, můžete je během nečasu pozvat k sobě a zahrát si třeba karty :).

ÚPRAVY NA MÍRU A SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY:

Matrace na míru má k této vestavbě opravdu velký smysl. Konstruujeme ji tak, aby bylo možné ze středového pásu vytvořit 2 opěrky zad pro pozici v sedě. Její přikoupení tedy výrazně doporučujeme. Vyrábíme ji z nejlepších materiálů a potahy jsou pratelné. 

Dále umíme nabídnout moskytiéry, kapsáře, externí baterie a spoustu dalšího. Pokud hledáte specifické řešení, stačí se ozvat a my Vám předložíme nabídku.

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ K PŘEKLIŽKOVÝM VESTAVBÁM:

Přirozený proces „chlupatění“ hrany překližky s plynoucím časem je normální a lze jej jednoduše řešit smirkovým papírem.
I přes promyšlený design může dojít k otlačení interiéru vozidla, což je třeba mít na paměti při pořizování. Za poškození interiéru vozidla v souvislosti s užíváním vestavby nenese naše společnost žádnou odpovědnost.
V případě potřeby lze díky naší databance dílů rychle a efektivně nahradit jakoukoliv součást vestavby.
Systém čepů a dlabů (puzzle systém) bývá zezačátku schválně velmi pevný. Časem se lehce ochodí a skládání bude s plynoucím časem pohodlnější.
Udávané délkové míry platí s přesností na 3 cm (takto velkou toleranci udáváme s ohledem na stálý vývoj).
Kvůli neustálému vývoji si vyhrazujeme právo měnit vzhled vestavby oproti inzerovaným fotografiím.
Vestavbu vždy převážejte pouze v zavazadlovém prostoru a pečlivě přikurtovanou. Dbejte na bezpečnost silničního provozu. Vestavba není určena pro převoz v rozloženém stavu.